Vores idegrundlag

Vi har gennem vores årelange arbejde i Rigspolitiets Tungvognssektion dels som patruljebetjente på vejene og dels som ledere og administrative medarbejdere i sektionen, konstateret det fakta, at der er en udpræget mangel på rådgivning og undervisning inden for stort set alle områder, der relaterer sig til vejtransport. Der er stort set ingen virksomheder, der yder denne form for rådgivning og under ingen omstændigheder på det høje faglige og kvalificerede niveau, som vi kan tilbyde.

Det er vores erfaring, at mange bøder kunne være undgået, hvis der havde været tilstrækkeligt uddannelse og rådgivning til chauffører og transportvirksomheder.

Det er en realitet, at kontroltrykket i fremtiden vil stige dramatisk. Særligt inden for køre- og hviletidsområdet samt arbejdsmiljø vil kontroltrykket i årene frem stige voldsomt.

Overtrædelse af køre- og hviletidsområdet er belagt med voldsomme sanktioner (bøder og frakendelse af kørekortet til chauffører og bøder og frakendelse af tilladelse til at udføre vognmandskørsel til transportvirksomheden).

Vi hjælper transportvirksomheder til at tage "bolden" op og indføre egenkontrolprogrammer og tilrette virksomhedens transportprocedure således, at transporten kan gennemføres på en sådan måde, at reglerne - særligt køre- og hviletidsreglerne - overholdes. Vi hjælper også transportvirksomhederne med at optimere deres virksomhed ved at sætte fokus på HR og arbejdsmiljø som helt sikkert bliver et konkurrenceparameter i fremtiden.