Kundeudtalelser

Vognmand Erling E. Christoffersen, Vamdrup

TungVognsSpecialisten er en yderst professionel samarbejdspartner, som har givet vores firma målbare resultater, også selvom vi før i tiden havde fornuftigt styr på kørehviletiderne. Men det er jo, som med så meget andet, at det er de sidste marginaliserede problemer, der er sværest at få bugt med. Det er så her, at man virkelig oplever forskellen i den enkelte chaufførs bevågenhed, når han mærker, at han bliver kigget over skulderen af en, der ikke ryster på hånden, når han giver karakter.

Vi har senest gennemgået et kørehviletidskursus, hvor alle deltog med et sjældent set engagement og interesse.

Erling E. Christoffersen, vognmand

Lemminkäinen A/S

Køre- hviletid er en svær en, når man som vores virksomhed arbejder i sæson. Vi er afhængig af vejret og skal kunne flytte os hurtigt mellem opgaverne. Det kan være svært med de køre- hviletider vi kender i dag. Men med en samarbejdsaftale med TVS og Tacho Online kan vi nemmere følge med i hverdagen og føler os trygge ved den rådgivning vi får.

TVS yder altid en hurtig og professionel rådgivning. Både ved vognmandsmøder, men også igennem deres Hotline. Vores medarbejdere er tidligere blevet undervist af konsulenter fra TVS med positiv effekt. Ligeledes har TVS har tidligere hjulpet os igennem en virksomheds kontrol, med megen stor professionalisme.

Tommas Sørensen, Salgs- og entrepriseleder

Bryde & Sønner A/S

Vi glæder os over mange år samarbejde med tungvogns Specialisten, modtaget rådgivning og undervisning, får trådløs overførelse af køre og hviletidsdata, flådestyring som giver overblik.

En uundværlig samarbejdspartner, som jeg giver de bedste anbefalinger.

Jan Bryde

Nilles Busser A/S

Nilles Busser A/S i Dybvad har i en årrække benyttet TVS som sparringspartner på køre- og hviletidsområdet. Med vejledning derfra har vi fået tilrettet vores administration og overholdelse af køre- og hviletidsreglerne på en sådan måde, at jeg var forholdsvis rolig, der vi blev indkaldt til virksomhedskontrol, og vi bad derfor straks TVS om, at håndtere virksomhedskontrolsagen for os udtaler direktør og medejer af Nilles Busser A/S, Niels Jørgen Bock.

Virksomhedskontrolsagen endte – bortset fra et par vejledninger – uden bøde eller andre sanktioner.

Per Aarsleff A/S

Tungvognspecialisten har hjulpet Aarsleff i flere omgange med rådgivning og undervisningsforløb for vores mandskab, TVS har bla. rådgivet os omkring grænserne for kørsel med speciale køretøjer herunder fritagelses regler, det har været en stor hjælp at modtage deres erfaring omkring regelsættet på dette område.

Senest har vi gennemført kurser for klarlægning af hvordan man håndterer kørehviletidsregler og samtidig ofte kører fritaget kørsel , dette har været en stor udfordring for os tidligere at forklare vort mandskab som ikke har chauffør jobbet som deres hovedbeskæftigelse , dette har hjulet at få det præsenteret af en så professionel rådgiver som TVS og en.

Ernst Jensen

Kr. K. Hermansen

Kr. K. Hermansen har gennem flere år samarbejdet med TVS, hvor vi har benyttet dem til undervisning af vores chauffører i kørehviletid, hvilket har givet stor værdi. Vi benytter desuden Tacho Online til alle kørehviletidsdata, hvilket hjælper os i hverdagen og giver en god information i forhold til eventuelle fejl, således vi hurtigt og effektivt kan tage hånd om det. Senest har vi benyttet TVS i forbindelse med virksomhedskontrol, hvor de har assisteret med dataindsamling og rapportering. Til fuld tilfredshed, resultatet var få bemærkninger og ingen sanktioner.

Karl P.

SCT Transport Gilleleje

TungVognsSpecialisten er en meget seriøs og professionel samarbejdspartner, som altid er parat med teknisk hjælp uanset om spørgsmålet omhandler et enkeltstående spørgsmål eller hjælp til en komplet indkaldelse.
Ved komplet indkaldelse er TungVognsSpecialisten ´s viden og seriøsitet en uvurderlig hjælp i en travlt og stresset hverdag.
Endvidere har vi afholdt flere kører/hviletids aftener, hvor TungVognsSpecialisten har givet vores chauffører vital viden/lærdom om de indviklede regler, I vores optik uvurderlig.!!

Vi kan klart anbefale at man samarbejder med TungVognsSpecialisten.

René Egesø

Afdelingschef

Vognmand Kim Vermø A/S

Vi har i Vognmand Kim Vermø A/S haft TungVognsSpecialisten som rådgiver omkring køre- & hviletidsreglementet fra de startede firmaet. For os har det været overordentlig vigtigt at få den korrekte rådgivning mht. reglementet. I takt med TungVognsSpecialisten har udvidet deres kernekompetencer og tilføjet serviceydelser mht. opbevaring og download af oplysninger fra Den Digitale Fartskriver - bl.a. Tacho-Online, har vi tilføjet disse værktøjer i den daglige drift. TungVognsSpecialisten frigør ressourcer så vi kan tage os af vores kunder. Det er en stor økonomisk fordel for os at kunne outsource vigtige opgaver, som TungVognsSpecialisten varetager på en yderst professionel måde. Det er trygt at vide, at man kan tage imod Virksomhedskontrollen med ro i sindet og god samvittighed, fordi man har en god, seriøs samarbejdspartner. Samtidig tilbyder TungVognsSpecialisten flådestyring og lønberegning - nogle nye ydelser og kernekompetencer, som vi overvejer at implementere i vor virksomhed, og vi ser frem til et fortsat godt og udbytterigt samarbejde.

Kim Vermø